Semnarea Memorandumului de prietenie și cooperare între federațiile de ciclism din Republica Moldova și Republica Polonia

Ieri, 4 iunie, la Chișinău, a avut loc ceremonia de semnare a Memorandumului de prietenie și cooperare între Federația de ciclism din Republica Moldova și Federația de ciclism din Republica Polonia.

La eveniment au fost prezenți: președintele Federației de ciclism din Republica Moldova – Igor Sorin, vicepreședintele Federației de ciclism din Republica Polonia Sebastian Rubin, vice-consul Maciej Kowalczyk și ambasadorul Republicii Polonia în Moldova Bartlomiej Zdaniuk.

În conformitate cu acordul, părțile au convenit să promoveze consolidarea dialogului și a interacțiunii dintre Federația de ciclism din Republica Moldova și Federația de ciclism din Republica Polonia, implementarea proiectelor și programelor comune care au un impact pozitiv asupra ciclismului , schimbul de experiență practică în întregul spectru de domenii de interes reciproc.

Părțile au discutat, de asemenea, despre dezvoltarea unor site-uri speciale pentru generația tânără și pentru infrastructura de ciclism în general.

„Suntem bucuroși să cooperăm cu Federația Poloneză de Ciclism. Aceasta este o oportunitate reală de a face schimb de experiență și de a dezvolta ciclismul în Republica Moldova cu sprijinul profesioniștilor străini ”, a comentat președintele Federației de ciclism din Republica Moldova, Igor Sorin, la semnarea Memorandumului.

Cooperarea va avea ca scop dezvoltarea ciclismului pentru copii și tineri, dezvoltarea infrastructurii pentru tinerii sportivi și extinderea calendarului local.

Category:
  News

Leave a Reply

Your email address will not be published.